CityGreen - Növénygondozás A-tól Z-ig

Növénykereső alkalmazás Androidra!

  Alkalmazásunk segítségével több, mint 750 szobanövény és kerti növény gondozási tudnivalói, fényképes leírásai között böngészhetsz egyszerűen. Kereshetsz kulcsszavak segítségével, vagy pedig a növény igényeit (vízigény, fényigény, tápanyagigény, páraigény) kiválasztva. Elérhetsz egy több mint 100 témából álló tudástárat is, mely a növényvédelemben, növényszaporításban lehet a segítségedre. Ha valami tetszett és megosztanád a megosztás gombok segítségével a… Tovább »

Elkészült a Növénykereső Windows 10-re is!

Augusztus elején elkészült Növénykereső Alkalmazásunk, mely Windows 8-at és 10-et használó telefonokon és egyéb készülékeken is használható. Külön nem írtam róla, de nem sokkal utána kiadtuk az angol nyelvű változatot is (Plant Finder), mely tömören tartalmazza az adott növény legfontosabb gondozási tudnivalóit. Növénykereső Windows 8 – Asztali nézet Bár ezek az alkalmazások is futnak Windows… Tovább »

Elkészült a Növénykereső Alkalmazás Windows 8-ra!

Az utóbbi időben kissé hanyagoltam a blogot, ennek oka, hogy nagy fába vágtuk a fejszénk, ez nem más mint egy Növénykereső alkalmazás elkészítése. Első körben a Windows 8-as és 10-es változatot szerettük volna elkészíteni, de tervben van az Androidos is. Végre, jó hírt hozhatok, ugyanis Windows 8-ra már tölthető a Növénykereső ingyenes verziója, erről a linkről:  https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/novenykereso/9nblggh1r474 A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!